Wie zijn wij

Mijn naam is Joost Bosma. In augustus 1997 ben ik begonnen bij Tandprothetische Praktijk Van der Kuijl aan de Stresemannlaan als leerling bij Ron Van der Kuijl. Aansluitend op het behalen van mijn diploma als tandtechnicus met specialisatie in gebitsprothesen ben ik de opleiding Tandprothetiek gaan volgen. Per juli 2005 ben ik gediplomeerd tandprotheticus en ben ik zowel technisch als medisch opgeleid.

Toen Ron van der Kuijl stopte met de praktijk aan de Stresemannlaan kreeg ik de kans om de praktijk over te nemen. Per 1 januari 2009 ben ik dan ook de trotse eigenaar van Tandprothetische Praktijk Bosma.

Tijdens schooltijden zit mijn vrouw Debbie achter de balie. Zij regelt de administratie en neemt de telefoon op zodat ik ongestoord kan behandelen.

Wij vinden het belangrijk om goede producten en diensten te leveren. Daarom neem ik de tijd bij afspraken en ga ik met u in overleg. U bepaalt of ik goed werk lever dus uw wensen en eisen tellen mee voor het eindresultaat. Ik geloof in kwaliteit en biedt u een ruime keuze aan tanden en kiezen van gerenommeerde Duitse merken.

Als professioneel en gediplomeerd mondzorgverlener ben ik aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (Meer info) en gecertificeerd volgens het ONT branchekeurmerk. Daarnaast ben ik opgenomen in het KwaliteitsRegister TandProthetici (meer info) en ben ik lid van de Stichting Garantiefonds Mondzorg (meer info)